Träkvistaskolan
Vecka 17
Pytti i panna med keso och rödbetor
Grönsakspytt med keso och rödbetor
Salladsbuffe
Panerad torsk med remouladsås och kokt potatis
Broccoligratäng med fetaost och linser
Salladsbuffe
Belugabolgonese med pasta
Salladsbuffe
Korvstroganoff med basmatiris
Halloumi stroganoff med basmatiris
Salladsbuffe
Kycklingklubba med ugnsstekt kulpotatis och tzatsiki
vegetarisk lasagne
Salladsbuffe
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat