Tångvallaskolan
Vecka 16
Vitkålsfärs med nudlar och mangodressing.
Vitkålsfräs med nudlar och mangodressing.
Apelsinkyckling med ris
Apelsinglaserad vegetarisk biff med ris.
Fiskgratäng med senap och dill. Potatismos
Gratinerade vegetariska schnitzlar med dill och senap. Potatismos
Chili sin carne med bulgur
Chili sin carne med bulgur
Rostad grönsakssoppa
Rostad grönsakssoppa
Välkomna till Tångvallaskolans "Restaurang Badankan". Varje dag serveras en stor fräsch salladsbuffé, vegetariska varma rätter, hembakat surdegsbröd och Kravmärkt ekologisk mjölk. Vi är en Brons-certifierad restaurang vilket innebär att minst 30% av råvarorna vi använder i produktionen är ekologiska och 50% av dessa är Kravmärkta. Vid frågor ring oss gärna på telefon 040425575 Köksmästare Fredrik Nilsson Följ oss gärna på instagram för bilder och annat skoj Klicka här - @tangvallakoket