Solrosens förskola
Vecka 37
Gratinerad falukorv (kyckling) med potatismos & grönsaksstavar
Pasta med tonfisk och citronsås & grön grönsaksblandning
Ugnspannkaka (veg) med lingon & rivna morötter
Kikärtsbiffar med ris, varm paprikasås & grönsallad
Gulashsoppa från Bayern med nybakad kumminlimpa
Vi i köket på Solrosens förskola följer stadens mål, att använda livsmedel som är ekologiska i hög utsträckning samt ta hänsyn till Co2-värde. Så långt vi kan handlar vi ekologiska varor, allt från frukt och grönt till mejeri och en hel del annat. Frekvensen på att servera kött har minskat som ni säkert har märkt. Detta är för att minska klimatpåverkan och säkra våra barns framtid. Har ni några funderingar eller frågor så hör mer än gärna av er till oss i köket på Solrosens förskola. 042-106455 anna.markholm@helsingborg.se