Rutsborgskolan
Vecka 3
Pytt i panna med rödbetor och ketchup
Fried rice med grönsaker och stekt strimlat ägg
---
Kall mat för avhämtning årskurs 7-9
BBQ glacerat revben (pork brisket) med brunsås, ugnstekt potatis och äppelmos
Kålpudding med brunsås, kokt potatis
Krämig potatisgratäng med tacokryddad sojafärs
---
Kall mat för avhämtning årskurs 7-9
Pytt i panna med rödbetor och ketchup
Fisk Bordelaise med potatismos alt. stekt sillflundra med lingon
Vegetariska vårrullar med ris och soja
---
Kall mat för avhämtning årskurs 7-9
Krämig potatisgratäng med tacokryddad sojafärs
Hemlagad Milanesesoppa med sojafärs, ciabatta och färskost
Morotssoppa med ciabatta och färskost
---
Kall mat för avhämtning årskurs 7-9
Fisk Bordelaise med potatismos
Varm pastasallad med kycklingfärs och grönsaker, yoghurtdressing
Aloo gobi (krämig indisk potatis-och blomkålsgryta med kokosmjölk) cous-cous, yoghurtdressing
---
Kall mat för avhämtning årskurs 7-9
Pasta med kycklingburgare