Rudbecksgymnasiet
Vecka 19
Fisk Smögen & potatismos.
Pasta med ostsås
Blomkålstikka masala
Moussaka.
Risotto med vårprimörer.
Ärt- & broccolibiff med couscous och citronmajo.
Pasta med tomatsås🍅
Cecarsallad med ärtprotein.
Restaurangens val.
Kristi himmelsfärd dag
Stängt.
Välkommen till Rudbecks restaurang & café! Vi vet att livsmedelsproduktionen gör stora klimatavtryck på vår planet. Därför väljer vi råvaror med omsorg, lagar maten från grunden med ett större utbud av det gröna köket. Vi väljer KRAV, ekologiskt och MSC, med omtanke om dig, djur, natur och kommande generationer, eftersom det som är hållbart för Dig också är hållbart för vår planet. Du kan hjälpa till genom att tänka på att äta upp maten du lägger på tallriken, tillsammans minskar vi miljöpåverkan, tillsammans gör vi skillnad.