Regnbågens förskola
Vecka 17
Korvgryta med paprika/tomat, pasta & morötter
Asiatisk fisk i ugn med koriander, matvete & haricot vertes
Moussaka (veg) & grönsallad med mandariner
Kinesisk kycklinggryta med soya och ris & vitkålssallad
Signora Silvias svampsoppa & Crank´s bullar
Vi i köket på Solrosens förskola följer stadens mål, att använda livsmedel som är ekologiska i hög utsträckning samt ta hänsyn till Co2-värde. Så långt vi kan handlar vi ekologiska varor, allt från frukt och grönt till mejeri och en hel del annat. Frekvensen på att servera kött har minskat som ni säkert har märkt. Detta är för att minska klimatpåverkan och säkra våra barns framtid. Har ni några funderingar eller frågor så hör mer än gärna av er till oss i köket på Solrosens förskola. 042-106455 anna.markholm@helsingborg.se