Noltorpsskolan
Vecka 18
Frukost: Havregrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna: Pasta Bolognese på sojafärs serveras med tomatsallad
Kökets rätt: Pasta Bolognese gjord på nötfärs
Mellanmål: Filmjölk, musli, mjölk sylt, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
Frukost:Yoghurt serveras med flingor/müsli samt sylt, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna: Sojastripesgryta med smak av chili och koriander
Kökets rätt: Thaikyckling med röd curry och kokos, couscous samt kåolsallad
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
1:a maj
Frukost: Mjölk med mjukt och hårt bröd, kokt ägg och kaviar, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna: Kikärtsbiff, kall örtsås, potatis och rostad broccoli
Kökets rätt: Korvstroganoff med ris och broccoli
Mellanmål: Köttbullemacka på mjukt bröd serveras med mjölk, hårt bröd, en sorts pålägg, grönsak, frukt
Frukost: Grahamsgröt serveras med äppelmos mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna: Lasagne al Forna med tomat och linssås
Kökets rätt: Tacogratäng med sojafärs, majs och mozzarella
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.