Karolinska gymnasiet
Vecka 19
Bönbiff
Carbonara
Fiskgratäng med dill och curry
Till det serverar vi fusilli och ris
Indonesiskt stekt ris med ägg
Champinjon gratinerad zuccini
Falukorv med gratinerad med en senapsrelich
Till det serverar vi potatis
Indisk kikärtsgryta
Fiskfärsbiff i hummersås
Till det serverar vi potatis och ris
Kristihimmelsfärdsdag
Studiedag
Vi vet att livsmedelsproduktionen gör stora klimatavtryck på vår planet. Därför väljer vi råvaror med omsorg, lagar maten från grunden med ett större utbud av det gröna köket. Vi väljer KRAV, ekologiskt och MSC, med omtanke om dig, djur, natur och kommande generationer, eftersom det som är hållbart för Dig också är hållbart för vår planet. Du kan hjälpa till genom att tänka på att äta upp maten du lägger på tallriken, tillsammans minskar vi miljöpåverkan, tillsammans gör vi skillnad.