Höglundaskolan f-9
Vecka 18
År 5-9 Blodpudding serveras med stekt bacon och lingonsylt
År 5-9 Leverbiff serveras med lingongräddsås och kokt potatis
År 5-9 Gulaschgryta med sojafärs
År f-4 Leverbiff med gräddsås och kokt potatis
År f-4 Grönsaksbiff med ostsås och kokt potatis
År 5-9 Plocka din egen matiga sallad serveras med mjukt bröd,röror och ost.
År f-4 Bowl med kyckling, srirachadressing och ris
År f-4 Vegetarisk lasagne
1:maj är arbetarnas dag så då är det LOV
År 5-9 Kockens val. Klimatsmart dag.
År f-4 Stekt crispyfilé med potatisgratäng
År f-4 Veg. kebabgryta med potatisgratäng
År 5-9 Stekt fisk serveras med kall örtsås och kokt potatis
År 5-9 Paella med choritzo
År f-4 Stekt panerad fisk med kall örtsås och kokt potatis
År f-4 Halloumigryta
Till måltiden serveras salladsbuffé, knäckebröd och bordsmargarin. Med reservation för förändringar.