Gustav Adolfsskolan
Vecka 18
Kökets gröna: Mustig italiensk gryta på sojastrimlor och pasta
Kökets rätt: Mustig italiensk Laxfärssås med pasta
Kökets gröna: Green nuggets med ris, currysås
Kökets rätt: Chicken nuggets med currysås, ketchup och ris
Kökets rätt 2: Ugnsbakad kålrot serveras med currysås samt ris
1:a maj
Kökets gröna: Texmexsoppa på sojafärs, mjukt bröd med pålägg
Kökets rätt: Cowboysoppa (Köttfärssoppa med majs och tomat), mjukt bröd med pålägg
Kökets gröna: Crispy chilibiff serveras med klyftpotatis och kebabsås
Kökets rätt: Smaskig Vegokebab serveras med klyftpotatis och kebabsås
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.
För att få mer information om måltiderna gå in på koketbysodexo.se eller KLICKA HÄR!