Brunna förskola
Vecka 19
Hönsköttbullar serveras med pasta och ketchup
Mellanmål: Mjuk smörgås pålägg mjölk
Ugnsbakad lax serveras med kall sås med basilika samt kokt potatis
Mellanmål: Naturell yoghurt och granola
Sojafärssås med tomat och örtkryddor serveras med pasta
mellanmål: Mjuk smörgås pålägg smörgås
Kristi himmelfärds dag Förskolan Stängd
Kycklinggryta med dragonsås serveras med basmatiris
Mellanmål: Naturell yoghurt och granola
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött som kommer från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 44% av våra inköp i förskolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat