Nyckelpigans förskola
Vecka 20
Falafel i tortillabröd med sallad, vitlökssås & lite potatismos
Svea´s fiskgratäng med gnocchipasta & vitkålssallad
Kikärtsgryta med kokos/lime, ris & grönsallad med mandariner
Förskolans dag med hamburgare med tillbehör samt glasspinne
Högsbosoppa & nybakade rosenbröd
Vi i köket på Solrosens förskola följer stadens mål, att använda livsmedel som är ekologiska i hög utsträckning samt ta hänsyn till Co2-värde. Så långt vi kan handlar vi ekologiska varor, allt från frukt och grönt till mejeri och en hel del annat. Frekvensen på att servera kött har minskat som ni säkert har märkt. Detta är för att minska klimatpåverkan och säkra våra barns framtid. Har ni några funderingar eller frågor så hör mer än gärna av er till oss i köket på Solrosens förskola. 042-106455 anna.markholm@helsingborg.se