Noltorpsskolan
Vecka 20
Frukost:Havregrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna: Rotfruktspytt med bönor & currycremé
Kökets rätt: Kycklingpytt i panna serveras med kall sås och grillade grönsaker
Mellanmål: Filmjölk, musli, mjölk sylt, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
Frukost:Yoghurt serveras med flingor/müsli samt sylt, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna: Falafel, vitlöksås serveras med ris
Kökets rätt: Pasta Arribiata, pasta med het tomatsås toppad med basilika
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
Frukost:Mannagrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna: Ärtbiffar, serveras med potatis och gräddfil
Kökets rätt: Fiskpanetter med tartarsås, kokt potatis, citron, ärtor
Mellanmål: Yoghurt, mjölk, sylt, flingor, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak, frukt
Frukost:Mjölk med mjukt och hårt bröd, kokt ägg och kaviar, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna: Tomatsoppa med pasta , mjukt bröd samt hummus
Kökets rätt: Gulaschsoppa med yoghurtklick, mjukt bröd och hummus
Mellanmål: Apelsinsmoothie serveras med mjukt- och hårt bröd, 2 sort pålägg, grönsak och frukt
Frukost:Grahamsgröt serveras med äppelmos mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna: Kebabkryddade quornbitar, klyftpotatis samt kebabsås
Kökets rätt: Kebab av nötkött, klyftpotatis, kebabsås
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.