Gustav Adolfsskolan
Vecka 20
Kökets gröna: Vegbiff med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt
Kökets rätt: Pannbiff(nötfärs), gräddsås, potatis, lingonsylt
Kökets gröna: Bolognese på linser med pasta, ketchup
Kökets rätt: Pasta med köttfärssås, ketchup
Kökets gröna: Veg.grillkorv med potatismos, rostad lök och ketchup
Kökets rätt: Kycklinggrillkorv med potatismos, rostad lök och ketchup
Kökets gröna: Mustig linssoppa, mjukt bröd och ost
Kökets rätt: Krämig potatis- och purjolökssoppa, mjukt bröd och ost
Kökets rätt 2: Klassisk klar grönsaksoppa serveras med mjukt bröd och ost
Kökets gröna: Vegoschnitzel serveras med varm currysås och ris
Kökets rätt: Kycklingschnitzel serveras med varm currysås och ris
Kökets rätt 2: Pulled pork med vitlöksdressing samt ris
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.
För att få mer information om måltiderna gå in på koketbysodexo.se eller KLICKA HÄR!