Ekskogens förskola
Vecka 20
Frukost:Havregrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Pannbiff(nötfärs), gräddsås, potatis, lingonsylt
Mellanmål: Filmjölk, musli, mjölk sylt, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
Frukost:Yoghurt serveras med flingor/müsli samt sylt, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Pasta med köttfärssås, ketchup
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
Frukost:Mannagrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Kycklinggrillkorv med potatismos, rostad lök och ketchup
Mellanmål: Yoghurt, mjölk, sylt, flingor, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak, frukt
Frukost:Mjölk med mjukt och hårt bröd, kokt ägg och kaviar, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Krämig potatis- och purjolökssoppa, mjukt bröd och ost
Mellanmål: Apelsinsmoothie serveras med mjukt- och hårt bröd, 2 sort pålägg, grönsak och frukt
Frukost:Grahamsgröt serveras med äppelmos mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets rätt: Kycklingschnitzel serveras med varm currysås och ris
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.