Alströmergymnasiet
Vecka 20
Kökets Gröna: Rotfruktspytt med bönor & currycremé
Kökets Val: Kycklingpytt i panna serveras med kall sås och grillade grönsaker
Kökets Gröna: Falafel, vitlöksås serveras med ris
Kökets Val: Pasta Arribiata, (pasta med het tomatsås) toppad med basilika
Kökets Gröna: Ärtbiffar, serveras med potatis och gräddfil
Kökets Val: Fiskpanetter med tartarsås, kokt potatis, citron, ärtor
Kökets Gröna: Tomatsoppa med pasta , mjukt bröd samt ost
Kökets Val: Gulaschsoppa med yoghurtklick och mjukt bröd, ost
Kökets Gröna: Kebabkryddade quornbitar, klyftpotatis samt kebabsås
Kökets Val: Kebab av nötkött, klyftpotatis, kebabsås
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.